Shirley Davis & The Silverbacks en concert al BlackStage del AlmodoBar - Girando Por Salas 2017

Martes 3 Enero 2017 - 19:00
SHIRLEY DAVIS, Impressionant cantant de soul nascuda a Londres i establerta actualment a Madrid, oferirà el dissabte 4 de febrer al BlackStage de l'AlmodoBar el seu primer concert a Barcelona dins del cicle "Girando por Salas". 

A finals de 2014 SHIRLEY DAVIS va visitar Espanya, coincidint amb el concert de la seva padrina i amiga SHARON JONES on va cantar al costat d'ella a sala La Riviera, i decideix instalar-se a la capital espanyola i encetar un nou projecte musical al costat de THE SILVERBACKS, una poderosa formació de soul. SHIRLEY DAVIS & THE SILVERBACKS formen part de l'escuderia Tuxone Records, amb qui publiquen el disc "Black Rose", un àlbum amb un perfecte maridatge entre l'espectacular veu de SHIRLEY DAVIS i la contundència instrumental de THE SILVERBACKS. Des de La primera escolta ens adonem que "Black Rose" és un disc on podem trobar cançons que van del soul profund del sud dels Estats units fins als sons desenfrenats de l'afrobeat. 

Si vols en directe la nova diva del soul europeu, t'esperem el dissabte 4 de febrer al BlackStage de l'AlmodoBar, on podràs gaudir del potent directe de SHIRLEY DAVIS & THE SILVERBACKS per primer copa a Barcelona.

"My Universe" by Shirley Davis & The SilverBacks (OFFICIAL MUSIC VIDEO)