AIALA > Almo2bar

Sábado 12 Junio 2021 - 20:30
AIALA
Dissabte 12 de juny · Almo2bar 20:30 hores
Entrades anticipades a www.wegow.es


Aiala és un univers. Un univers on la música negra i imatge van de la mà. Cada cançó és un món. I el món s’escolta i es veu. 

Després de tres singles amb els seus respectius videoclips, que van donar un primer toc d’atenció a la crítica, el 13 de setembre de 2019 es va publicar Nothing less than art, el seu primer àlbum, un compendi de música negra, des del blues fins al trap amb presència predominant de neo-soul i de r’n’b electrònic però amb el concepte pop com a base compositiva al llarg de tot el treball. 

La presentació es va realitzar al Mercat de Música Viva de Vic el mateix mes de setembre i un mes més tard es presentava al Cruïlla de Tardor a Barcelona. El disc va aparèixer en els llistats dels millors de l’any en revistes com Mondo Sonoro o Enderrock, i va ser nominat a Millor Disc de l’2019 en els Premis Clinton de la revista Enlace Funk. 

El novembre de 2020 va ser nominada com a Artista Emergent als Premis ARC i va publicar "Fighting and Learning", el primer single del seu següent àlbum, cançó que va ser escollida com a Millor Cançó catalana del 2020 pels oients d’iCat. Actualment està presentant el seu segon disc 2021: An Earth Oddity, publicat el 12 de febrer de 2021 i rebut de manera unànime pels mitjans de comunicació. El treball continua desenvolupant el projecte musical al voltant de la música negra però hi aprofundeix en el concepte pop que hi és present tant en la música com en el disseny i el títol, homenatge a Kubrick però també als segon disc de Bowie.
Video Web: