Per Nadal, tribut al gran James Brown

Lunes 7 Noviembre 2016 - 21:00
Amb motiu del 10è aniversari de la seva mort, ASAAC, CurtCircuit, Nación Funk i Blackcelona, uneixen les seves forces per a rendir tribut a un dels artistes més emblemàtics i sense cap dubte influent en l'escena del soul i el funk: JAMES BROWN, el padrí del funk, que ens va deixar un 25 de desembre del 2006. 

Una autèntica "All Stars Big Band" amb els millors músics i cantants de la música negra de Barcelona, rendirà tribut al padrí del Funk en un concert únic i irrepetible. Una festa per celebrar la seva música, però sobretot per reivindicar el seu gran llegat sonor de la mà d'una superbanda capitanejada per THE SLINGSHOTS, i acompanyats per Lalo López, Paquito Sex Machine i Miguelito Superstar (FUNDACIÓN TONY MANERO), Michel Clavero (CAFÉ SOUL), Manu Ruiz (LA SOUL MACHINE), el raper Sr.Chen, les Soul Sisters, Koko-Jean Davis (THE EXCITEMENTS) i Ster Wax (WAX & BOOGIE), i diferents convidats com la companyia de hip hop i dansa, BRODAS BROS. 

Aquesta ”All Stars Big Band”, farà un recorregut històric per la música del genial JAMES BROWN, i donarà vida a un repertori format per temes com "Hot Pants", "Sex Machine", "Soul Power", "Make It Funky", "Cold Sweat", "Please Please Please" o "Say It Loud". Unes cançons que ja formen part de la nostra vida musical i que segueixen tan vigents com el primer dia. 

JAMES BROWN TRIBUTE 
10 ANYS SENSE EL PADRÍ DEL FUNK (2006 - 2016) 
Divendres 30 de desembre - Sala Luz de Gas (Barcelona) 
Portes: 20:30h / Concert: 21:00h 
Anticipada: 12€ / Taquilla: 15€ 
Venda d'entrades a: www.curtcircuit.com