Blackcelona Explosion! presenta la "Cardova Bloc Party" a la [2] de Apolo

dimecres 15 maig 2013 - 21:30

El dimecres 15 de maig a la [2] de l'Apolo Blackcelona presenta la Cardova “Bloc Party”, un dels concerts més esperats de la 2a Mostra de Música Negra de BCN, una autèntica festa on no parareu de ballar sense a un ritme frenètic. Una nit per reivindicar els lligams entre el funk i el hip-hop i renovar els seus vincles. Una performance de groove-art on es fusiona el funk, el soul, el rap, el break dance i el graffiti, tot un espectacle sense precedents. Lalo López (guitarra i veu), Héctor Casperbass (baix), Manu Davobe (teclista i veu) i Dani Doc Sibilius (bateria), són els components de Cardova, una màquina de funk en estat pur que respón al nom de Cardova, i que es faran acompanyar en aquesta “party” de diferents artistes la Barcelona més negra i musical, uns convidats que alimentaran i faran encara més gran aquesta proposta inèdita, una jam-funk sense precededents que us traslladará directament i sense moure-us de Barcelona als carrers de la cosmopolta i musical ciutat de Nova York.
I per aquesta ocasió tant especial es faran acompanyar d'una secció de vents formada per 6 músics, a més de 3 cantants, 4 mc's, 14 ballarins i ballarines, 2 músics adicionals i els inimitables Cardova dirigint una festa que será històrica.
Que no t'expliquin el que será una nit èpica i pel record, un combat musical sense desperdici en una ciutat que está despertant a cops de bon funk i bon groove.
Podeu comprar les entrades anticipades a preu reduït a la web de l'Apolo: www.sala-apolo.com/ca/programacio-entrades/sala-apolo-blackcelona/_e:343/

MARULA BLOCK PARTY- Cardova & friends