Blackcelona Explosion! IV Mostra de Música Negra de BCN

dilluns 17 març 2014 - 20:00
The Slingshots, Koko-Jean & The Tonics, Cosmosoul, The Oldians, Santo Machango i Leila, protagonistes de la Blackelona Explosion!, la Primavera Soul de Barcelona 
Del 11 d’abril al 10 de maig, el Jamboree Jazz Club, La Boite i el Marula Café, acolliran una nova edició de la Mostra de Música Negra

Organitzat per Blackcelona, la plataforma de promoció i acció musical dels grups de música negra de la ciutat de Barcelona, aquesta nova edició de la Blackelona Explosion! vol mostrar la vitalitat, qualitat i efervescencia dels nous artistes que és mouen dins de l’àmbit del soul & funk i el groove a la ciutat de Barcelona.

Aquesta nova edició coincideix amb la publicació del segón volum del disc recopilatori “Blackcelona – soul, funk & groove sounds from Barcelona”, on moltes de les bandes que actúen a la Mostra de Música Negra de BCN participen en el disc, a excepció de Cosmosoul, grup convidat a la Blackcelona Explosion! Vol.4. 
En aquesta nova edició, tindran cabuda totes les músiques d’arrel afroamericana que s’están fent a la ciutat de Barcelona. 

Començarem amb el funk de The Slingshots, per continuar amb el soul i rhythm & blues de Koko-Jean & The Tonics, el nou projecte de l’explosiva cantant de The Excitements. També ens aproparem al jazz jamaicà de gran qualitat amb The OIdians, mentre que el hip-hop i el funk urbà de la Barcelona més multicultural estarà representat per Santo Machango. Acabarem amb el delicat i sofisticat neosoul – r&b de la cantant Leila, en un concert organitzat per la revista digital SoulSpain.com. 

Programació Blackcelona Explosion! IV Mostra de Música Negra de BCN 

The Slingshots > Divendres 11 d’abril > Jamboree Jazz Club – 21:00h > Una explosió de deep funk & soul que beu del passat, amb influències de grans noms de la música negra com James Brown i The Meters, i del present amb els australians The Bamboos, com a referència. 

Koko-Jean & The Tonics > Dimecres 16 d’abril > Jamboree Jazz Club – 21:00h > Una explosió de power soul i blues cru, amb un directe atòmic. Un superbanda que ha conquistat el cor dels amants de la música negra de Barcelona ... Et seduirà a tu també? 

The Oldians > Dissabte 26 d’abril > Marula Café - 22:00h > The Oldians aprofundeixen en els sons més primitius de la música jamaicana i la seva relació amb el llenguatge del jazz, caracteritzat pel seu elegant so, fet amb qualitat i molta personalitat. 

Cosmosoul > Dissabte 26 d’abril > La Boite - 23:30h > Cosmosoul presenta el seu segón album titulat "Terra". Un disc elegant amb influències que abasten des del soul de principis dels setanta fins als sons més actuals de la música negra. Un treball perfecte de neosoul i r&b. 

Santo Machango > Divendres 2 de maig > Marula Café - 22:00h > Fusió de funk i hip-hop passant pel soul o el reggae, però tractats amb respecte i sense perdre la seva identitat. Sant Machango aconsegueixen un so directe, fresc i urbà. Street-Funk en estat pur. 

SoulSpain.com presenta: Leila > Dissabte 10 de maig > Marula Café - 22:00h > Leila és un dels màxims exponents del nou soul barceloní més elegant i relaxat. El seu primer disc “Influences”, està carregat de grans cançons, amb un so que ens apropa al neosoul i r&b més delicat i sofisticat.

  Més informació: info@blackcelona.cat / www.blackcelona.cat