BLACKCELONA ALL STARS

Blackcelona All Stars és una producció de la plataforma musical Blackcelona.
Una superbanda formada pels millors músics i cantants de l'escena de la música negra de Barcelona agrupats al voltant de Blackcelona, que ret homenatge en motiu del 80è aniversari del seu naixement a la figura i la música del genial James Brown, el padrí del funk, que ens va deixar l'any 2006.
Personatge clau en el món de la música afroamericana, James Brown encara és una font d'inspiració en molts músics i grups de soul i funk, tant a nivell nacional com internacional, i sempre es va fer acompanyar dels millors músics, com Bobby Byrd o Maceo Parker, i de cantants femenines com Marva Whitney i Vicky Anderson.

SOUL SISTERS BLACKCELONA & THE SLINGSHOTS

Blackcelona presenta un espectacle únic amb les grans veus femenines del soul i el rhythm&blues barceloní. Les Soul Sisters Blackcelona són les cantants Koko-Jean Davis (The Excitements), Marina Torres (Marina BBface & The Beatroots), Ster Wax (Wax&Boogie), Leila, Izah, Clara Dini (exThe Black Beltones, B-Funk) i Laia Soulvador (exJizzyFree, Motherfunkers). Una poderosa formació amb les millors veus femenines de la musica negra barcelonina que ens oferireixen versions molt personals de temes clàssics i els apropen a l’actualitat amb la passió que caracteritza les seves actuacions en directe. 

The Slingshots (deep funk)

The Slingshots nacieron con la idea de recordar y recuperar la energía rítmica del deep funk, las cálidas melodías vocales del soul y la riqueza instrumental del jazz. The Slingshots ofrecen un sonido rico en matices y bailable, apto para cualquier persona amante e interesada en estos estilos musicales.
Más info en: http://theslingshots.es | https://www.facebook.com/theslingshotsfunk

Páginas