Blackcelona Explosion! Vol. 5 - Primavera Soul a BCN

Sábado 7 Marzo 2015 - 19:00


Hammond Groove Experience, Elêctric Gozarela, Aurora & The Betrayers, Leila, JizzyFree i les “Acoustic Soul Sessions” amb Mediterrànima, protagonistes de la primavera soul de Blackcelona

Durant els mesos de maig i juny l'activitat musical a la nostra ciutat s'intensificarà amb la cinquena edició de la BLACKCELONA EXPLOSION!, la Mostra de Músic Negra de BCN, un cicle de concerts amb el segell de Blackcelona que ens mostrarà l'efervescent escena de la música negra de Barcelona. 

MAIG

La Blackcelona Explosion! començarà diumenge 3 de maig al Jamboree Jazz Club amb la Blackcelona Hammond Groove Experience, una reunió dels millors músics de soul barcelonins que ens oferiran un Tribut al gran teclista del Hammond B3, Jimmy McGriffque el mes de maig farà 7 anys que ens va deixar, i també coincidint amb el 80è a niversari d'aquest instrument creat per l'inventor nordamericà Laurens Hammond l'any 1935. La Blackcelona Hammond Groove Experience és una superbanda formada per Edu Neto - Bateria, Isaac Coll - Baix, Pep Rius - Guitarra, Artem Zuliev - Tenor Sax, Jorge Sanjuas - Trompeta, Marc Mena - Trompeta, Sergi Franch - Bartione Sax i Victor Puertas - Hammond i veu, una superbanda que també comptarà amb convidats de luxe i que ens oferiran un autèntic espectacle musical pels amants del so Hammond. 

Divendres 8 de maig serà el torn de les joves promeses de Blackcelona amb JizzyFree i The Hit Makers Soul Band, que oferiran un doble concert ple de vitamines soul&funk a la [2] de l'Apolo.
Dimecres 13 de maig, Blackcelona en col·laboració amb els companys de Canibal Sound System, us portarem el nou projecte d'una de les grans veus del soul madrileny i excantant de Freedonia, Aurora & The Betrayers
Dijous 14 de maig, la cantant barcelonina de neosoul i r&b, Leila, serà una de les protagonistes i presentarà el seu nou treball discogràfic al Jamboree Jazz Club, en dues sessions, a les 20 i 22h.

JUNY
Dissabte 13 de juny, la Blackcelona Explosion! continuarà amb les Acoustic Soul Sessions, que ens oferiran els companys del segell de Badalona, Mediterrànima, un concert de presentació de la discogràfica, amb cantants d'aquest col·lectiu dedicat en cos i ànima al soul metropolità i amb artistes de la seva plataforma com CHEN, Emma Youth, Esmeralda Colette i Xesco Arnal, cantants amb molt de talent i que ens oferiran un concert diferent i molt especial en format reduït i cau d'orella al Soda del barri de Gràcia.

Divendres 19 de juny acabarem com és habitual amb la festa gratuïta que cada any tanca la Blackcelona Explosion! a Les Basses el, i amb bandes com els reis del Latin-Funk & Boogaloo, Elêctric Gozarela, i la jove banda de Blackcelona, Motherfunkers.

Jimmy McGriff - Groove Grease

Aurora & The Betrayers "Ain't got no feelings'' - Videoclip Oficial