SOUL SISTERS BLACKCELONA & THE SLINGSHOTS

Blackcelona presenta un espectacle únic amb les grans veus femenines del soul i el rhythm&blues barceloní. Les Soul Sisters Blackcelona són les cantants Koko-Jean Davis (The Excitements), Marina Torres (Marina BBface & The Beatroots), Ster Wax (Wax&Boogie), Leila, Izah, Clara Dini (exThe Black Beltones, B-Funk) i Laia Soulvador (exJizzyFree, Motherfunkers). Una poderosa formació amb les millors veus femenines de la musica negra barcelonina que ens oferireixen versions molt personals de temes clàssics i els apropen a l’actualitat amb la passió que caracteritza les seves actuacions en directe. 


Les Soul Sisters Blackcelona estan acompanyades per una de les grans bandes de Soul&Funk catalanes, The Slingshots.
L’espectacle que ens oferireixen les Soul Sisters Blackcelona és un recorregut per la historia de la música negra dels anys 60, 70 i 80 amb el rerefons de les grans dives nord-americanes, però amb la mirada posada en el present que faran ballar a tothom que tingui ganes de viure una experiència màgica. 

Perquè es tracta d’una nit que no t’han d’explicar, sinó que l’has de viure en directe i en primera persona en aquest espectacular concert.

Soul Sisters Blackcelona & The Slingshots - Live Music Hall Barcelona

Ster Wax - Soul Sisters Blackcelona - live at the Music Hall - 6març2015