SonicGrooveBcn presenta: Me & The Monster + L'Home Invent > Almo2bar

divendres 18 octubre 2019 - 21:30
Sonic Groove Bcn és una proposta dirigida a totes les músiques populars de qualitat i amb molt de groove.  L'estrena serà el 18 d'octubre a la sala Almo2bar amb les actuacions de Me and The Monster, electropop des de Berlin i L'Home Invent, pop des de Montcada i Reixac. 

Divendres 18 d'octubre - 21:30 hores
Sala Almo2bar (Gràcia)
Entrades 7€ (taquilla) 5€ (anticipada a entradium.com

22:00 hores > L'HOME INVENT
L'Home Invent van ser la sorpresa en l’edició del Sona9 2018 guanyant els premis Èxit i de Votació Popular. Musicalment inspirats en artistes com Oasis o Vetusta Morla, acompanyen els seu pop enèrgic de sonoritat britànica i tornades poderoses amb lletres intel·ligents que ofereixen un contrapunt reflexiu i àcid a les seves composicions. Després de pujar a escenaris com el BAM de Barcelona, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm o la sala Luz de Gas, aquest 2019 han publicat el disc Abrera-Mura (U98, 2019) una col·lecció de cançons de pop universal.


23:00 hores > ME & THE MONSTER
L’any 2017, músics de diferents països es van reunir a la jungla de formigó de Berlín, y van crear Me & the Monster, una banda internacional de música indie. A causa del seu origen internacional, la banda va jugar amb les seves diverses influències, el que va fer que els elements indígenes d'Amèrica del Sud es fusionessin amb les característiques electròniques creant el que la banda avui descriu com "música indie progressiva - electrònica - tribal": una barreja de melodies enganxoses, ritmes bellugadissos i lletres desafiants. Algunes de les bandes que els ha influenciat són Alt-J, Imagine Dragons, Novo Amor, Bon Iver i Woodkid.


Video Web: