THE SLINGSHOTS (deep funk & soul)

The Slingshots es va crear amb l’idea de recordar i recuperar les bases rítmiques del funk, les càlides melodies vocals del soul, la riquesa instrumental del jazz i l’energia del rock, des dels seus orígens fins avui, per oferir un so ric en matisos musicals i ballable, apte per a qualsevol persona amant o interessada en aquest tipus d'estil. La formació està composada per set membres amb molts anys d'experiència i una àmplia i variada trajectòria musical.
Durant aquests anys, la banda, ha deixat molt bon regust entre el públic de l'escena funk i soul a Barcelona, compartint escenari en el seu debut, amb la millor banda de funk japonesa, Osaka Monaurail, a la sala Apolo de Barcelona, i més endavant amb grups internacionals de l’alçada dels New Mastersounds, Kokolo,Lefties Soul Connection o Calibro 35, entre d’altres. Dins del terreny nacional han participat a l’Imagina Funk i al Black Music Festival, dos dels festivals de música negra més coneguts d’Espanya, també han realitzat diversos concerts per Europa, participant en alguns festivals el Funky Odyssey i el Holy Groove Festival a Suïssa i la Festà del Traouc a França.
Han publicat el disc “Is This Soul?” (Rocafort Records), enregistrat el juliol del 2014 a Red Bell Studios (Barcelona) i que va comptar amb el tàndem Marc Tena / Mike Mariconda, el primer als controls i el segon (procedent d’Estats Units) encarregat de la producció. L’àlbum està composat per onze temes, tots ells composicions originals i es distribueix en tres formats: vinil, CD i descàrrega digital. Més info a: www.theslingshots.es | https://www.facebook.com/theslingshotsfunk

The Slingshots - Slingfunk (live at Jamboree)

The Slingshots - The Sooner

The Slingshots - Back for Roger (live at Jamboree)