Sjirley Davis & The Silverbacks + Molly Varlet > Blackcelona Rovira Experience - Festes de Gràcia

divendres 18 agost 2017 - 23:00
BLACKCELONA ROVIRA EXPERIENCE 
Shirley Davis & The Silverbacks + Molly Varlet
Divendres 18 d'agost - Plaça Rovira - Festes de Gràcia

La festa de la música negra per excel·lència a les Festes de Gràcia, celebra el seu 5è aniversari amb un cartell de luxe i la presència de SHIRLEY DAVIS, la nova diva del soul europeu, acompanyada per una banda de luxe, THE SILVERBACKS. SHIRLEY DAVIS, la cantant de soul nascuda a Londres oferirà el divendres 18 d'agost un concert espectacular com a cloenda de la 5a edició de la Blackcelona Rovira Experience. 

A finals de 2014 SHIRLEY DAVIS va visitar Espanya, coincidint amb el concert de la seva padrina i amiga SHARON JONES on va cantar al costat d'ella a sala La Riviera, decideix instalar-se a la capital espanyola i encetar un nou projecte musical al costat de THE SILVERBACKS, una poderosa formació de soul. SHIRLEY DAVIS & THE SILVERBACKS formen part de l'escuderia Tuxone Records, amb qui han publicat el disc "Black Rose", un àlbum amb un perfecte maridatge entre l'espectacular veu de SHIRLEY DAVIS i la contundència instrumental de THE SILVERBACKS, i on podem trobar cançons que van del soul profund del sud dels Estats units fins als sons desenfrenats de l'afrobeat. 

El grup MOLLY VARLET, obrirà la segona nit de la Blackcelona Rovira Experience amb la seva fusió de soul, funk i r&b. Els barcelonins tenen un directe vitamínic que no deixa indiferent a ningú, sobretot gràcies al carisma i les grans veus de les seves tres cantants. Una jove banda amb un gran potencial que estan revolucionant l'escena de la música negra barcelonina.
Video Web: