The Slingshots presenten disc al Jamboree Jazz Club

divendres 9 gener 2015 - 21:00
SOUL & FUNK EXPLOSION! AL JAMBOREE
Dissabte 17 de gener de 2015, el Jamboree Jazz Club acollirà la presentació en exclusiva del primer disc de The Slingshots, una de les bandes més carismàtiques i representatives de Blackcelona, la plataforma de promoció i acció musical dels grups de música negra de la ciutat de Barcelona. 
Entrades anticipades a 10€ a www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/slingshots-1

Després d'uns anys d'experimentació, de molts concerts al circuit de clubs de Barcelona i compartin escenari amb grups com Osaka Monaurail, New Mastersounds, Kokolo, Lefties Soul Connection o Calibro 35, i d'actuar en festivals com Imagina Funk de Jaen, el Black Music Festival de Girona i el Funky Odyssey o el Holy Groove Festival de Suïssa, ara arriba el moment de la veritat per The Slingshots i el seu supersònic Deep Soul-Funk, hereu de bandes com The Meters o els JB's de James Brown. EL 2014 publiquen la cançó “The Boss” dintre del recopilatori “Blackcelona Vol.2” (Discmedi, 2014) i inicien el camí discogràfic incorporant-se al catàleg de Rocafort Records, un jove segell suís amb un gust musical exquisit. A l’abril del mateix any es publica el segon single de la banda amb les cançons “Coffee Cold” i “She Ain’t Got No Soul”). 

IS THIS SOUL? 
 El primer LP de The Slingshots, "Is This Soul?" (Rocafort Records) va ser enregistrat el juliol del 2014 a Red Bell Studios (Barcelona) i va comptar amb el tàndem Marc Tena / Mike Mariconda, el primer als controls i el segon (procedent d’Estats Units) encarregat de la producció. Entre els dos han aportat un so especial, lligat a l’amor per part de cadascú d’ells a aquest tipus de música. L’àlbum està composat per onze temes, tots ells composicions originals i es distribueix en tres formats: vinil, CD i descàrrega digital.

The Slingshots - Slingfunk (live at Jamboree)