La Nit Blackcelona torna a les Festes de Gràcia 2015 amb Fundación Tony Manero i Wax & Boogie Rhythm Combo

dilluns 22 juny 2015 - 18:00
El 21 d'agost els grups Fundación Tony Manero i Wax & Boogie Rhythm Combo protagonitzaran la Blackcelona Rovira Experience Vol.03, la nit amb més groove de les Festes de Gràcia


Un any més la música negra barcelonina serà protagonista dels actes de la Festa Major de Gràcia de la mà de Blackcelona i l’Associació de Veïns de la Plaça Rovira, que han unit de nou forçes per presentar una nit plena de disco-funk, soul i rhythm & blues, amb dos dels grups capdavanters d’aquests estils que hi ha actualment a Catalunya. 

La Blackcelona Rovira Experience Vol.03, comptarà amb la presència de la Fundación Tony Manero, històrica formació de disco-funk que celebra els seus 20 anys d’existència i que presentarà les cançons del seu darrer disc “Superficial” (Music Bus 2014), un disc sense més pretensions que fer ballar, i una reivindicació de la festa i la música com a valors indispensables de l'ésser humà. Un treball que porta al grup al so disco dels 80 i l'electro-funk. 

Per la seva part, Wax & Boogie Rhythm Combo, reivindiquen el so vintage dels anys 50 i 60 del segle passat, amb una proposta musical banyada de swing, boogie-woogie, rhythm and blues, soul i rock’n’roll. Liderats per la poderosa veu i la presència escènica de la seva cantant Ster Wax, una de les grans veus femenines de la música negra barcelonina, el grup té un directe espectacular que no deixa indiferent a ningú. 

Després de les dues primeres edicions, celebrades amb gran èxit de públic i artístic els anys 2013 i 2014, amb grups com Cardova, Elêctric Gozarela, The Slingshots i Los Fulanos, que van protagonitzar concerts històrics, la Blackcelona Rovira Experience es consolida com la gran festa de la música negra de les Festes de Gràcia, i el 21 d’agost ho podrem comprovar de nou en la seva 3a edició i les actuacions de Fundación Tony Manero i Wax & Boogie Rhythm Combo.