BLACKCELONA ALL STARS

Blackcelona All Stars és una producció de la plataforma musical Blackcelona.
Una superbanda formada pels millors músics i cantants de l'escena de la música negra de Barcelona agrupats al voltant de Blackcelona, que ret homenatge en motiu del 80è aniversari del seu naixement a la figura i la música del genial James Brown, el padrí del funk, que ens va deixar l'any 2006.
Personatge clau en el món de la música afroamericana, James Brown encara és una font d'inspiració en molts músics i grups de soul i funk, tant a nivell nacional com internacional, i sempre es va fer acompanyar dels millors músics, com Bobby Byrd o Maceo Parker, i de cantants femenines com Marva Whitney i Vicky Anderson.

JIZZYFREE (soul - funk)

Amb una mitjana d’edat de 21 anys, JizzyFree proclamen la seva passió per la música negra. Soul, funk i hip-hop, és la proposta d’aquests joves barcelonins que han publicat dos treballs discogràfics: From Bellow i Color Injection.

Koko-Jean & The Tonics (soul - rhythm and blues)

Què passaria si agaféssim la poderosa bateria d'Anton Jarl, el so hammond amb més groove de Victor Puertas, la guitarra de Dani Baraldés, i el barregéssim amb la sensual i potent veu de Koko-Jean Davis, la petita reina del soul de Blackcelona? Doncs una explosió de power soul i blues cru, amb un directe atòmic que respon al nom de Koko-Jean & The Tonics, una superbanda que ha conquistat el cor dels amants de la música negra de Barcelona ... Et seduirà a tu també?

LOS FULANOS (latin - soul)

Són un autèntic terratrèmol musical, amb un directe espectacular i contagiós, hereu dels grans artistes de la música llatina com Ray Barretto, Joe Bataan o Joe Cuba. Han publicat el disc, Si esto se acaba que siga el boogaloo (Lovemonk 2012), carregat de soul, funk i evidentment boogaloo. Aquest 2015, sortirà el seu nou disc, gravat en directe a la sala Jamboree Jazz Club de Barcelona. Actualment podem afirmar que Los Fulanos són el millor grup de latin-soul del sud d'Europa.

SOUL SISTERS BLACKCELONA & THE SLINGSHOTS

Blackcelona presenta un espectacle únic amb les grans veus femenines del soul i el rhythm&blues barceloní. Les Soul Sisters Blackcelona són les cantants Koko-Jean Davis (The Excitements), Marina Torres (Marina BBface & The Beatroots), Ster Wax (Wax&Boogie), Leila, Izah, Clara Dini (exThe Black Beltones, B-Funk) i Laia Soulvador (exJizzyFree, Motherfunkers). Una poderosa formació amb les millors veus femenines de la musica negra barcelonina que ens oferireixen versions molt personals de temes clàssics i els apropen a l’actualitat amb la passió que caracteritza les seves actuacions en directe. 

THE SLINGSHOTS (deep funk & soul)

The Slingshots es va crear amb l’idea de recordar i recuperar les bases rítmiques del funk, les càlides melodies vocals del soul, la riquesa instrumental del jazz i l’energia del rock, des dels seus orígens fins avui, per oferir un so ric en matisos musicals i ballable, apte per a qualsevol persona amant o interessada en aquest tipus d'estil. La formació està composada per set membres amb molts anys d'experiència i una àmplia i variada trajectòria musical.

VERMOUTH TIME (soul - jazz)

Quintet nascut l’any 2006 que s’inspira en el soul-jazz dels anys 60 i en el so del Hammond com a eix vertebrador en les seves composicions. Amb un repertori propi i amb molt de groove, Vermouth Time recreen el seu amor per grans organistes com Jimmy Smith o Jimmy McGriff.