BLACKCELONA ROVIRA EXPERIENCE Vol.2

dissabte 16 agost 2014 - 19:30
Blackcelona torna a casa per Festa Major!!! 
2a edició de la Blackcelona - Rovira Experience 
 Dissabte 16 d'agost - 23 hores 
Aquest 2014 tornarà la nit més negre musicalment parlant de les Festes de Gràcia. La Blackcelona Rovira Experience es consolida d'aquesta manera com el petit festival dedicat a les músiques d'arrel afroamericana de les Festes, gràcies a la complicitat de la comisió de festes de la plaça Rovira i la col·laboració de la plataforma musical Blackcelona. Després de l'èxit artístic i de públic de la primera edició, la Plaça Rovira acollirà el dissabte 16 d'agost a partir de les 23 hores un mini-festival de 4 hores de durada amb les actuaciones dels grups The Slingshots, la Blackcelona All Stars que farán un tribute a James Brown i un fi de festa amb el latin-soul i boogaloo de Los Fulanos
La Blackcelona Rovira Experience coincideix amb el 2n aniversari de Blackcelona, la plataforma de promoció i acció musical dels grups de música negra de la ciutat de Barcelona, que va néixer a la Vila de Gràcia l'estiu del 2012. Blackcelona ha publicat dos discos recopilatoris amb els millors grups de soul & funk de la ciutat de la ciutat, i que recull el bo i millor de l'efervescent moguda de la música negra de Barcelona.

Blackcelona Rovira Experience Vol.2 > Dissabte 16 d'agost - 23 hores 
23:00 hores > THE SLINGSHOTS (deep soul & funk) > La proposta musical de The Slingshots és una explosió de deep funk & soul que beu del passat, amb influències de grans noms de la música negra com James Brown i The Meters, i del present amb els australians The Bamboos, com a referència. 
00:15 hores > BLACKCELONA ALL STARS - TRIBUTE TO JAMES BROWN > Superbanda formada pels millors músics i cantants de l'escena de la música negra de Barcelona agrupats al voltant de Blackcelona, que ret homenatge en motiu del 81è aniversari del seu naixement a la figura i la música del genial James Brown, el padrí del funk, que ens va deixar l'any 2006. La Blackcelona All Stars dona vida a un repertori format entre d'altres per cançons com “Hot Pants”, “Sex Machine”, “Get on the good foot”, “Soul Power”, “Make it funky”, “Cold sweat”, “Try me”, “Please please please” i “Say it loud”, entre d’altres. Unes cançons que formen part de la nostra vida musical, per les que no ha passat el temps i que continúen tan vigents com el primer dia. 
01:30 hores > LOS FULANOS (latin soul & boogaloo) > Són un autèntic terratrèmol musical, amb un directe espectacular i contagiós, hereu dels grans artistes de la música llatina com Ray Barretto, Joe Bataan o Joe Cuba. Han publicat el disc, Si esto se acaba que siga el boogaloo (Lovemonk 2012), carregat de soul, funk i evidentment boogaloo.

The Slingshots - The Sooner

The Slingshots - James Brown Tribute @ Blackcelona all starts Jamboree