Blackcelona Rovira Experience Vol.07

dissabte 17 agost 2019 - 23:00
BLACKCELONA ROVIRA EXPERIENCE VOL.07
"Gràcia Funk & Soul Party"
Dissabte 17 d'agost · Plaça Rovira i Trias
FESTES DE GRÀCIA 2019

Enguany celebrem el 7è aniveresari de la BLACKCELONA ROVIRA EXPERIENCE, el macroconcert de música negra per excel·lència de les Festes de Gràcia. Una cita imperdible pels amants del soul, el funk o el rhythm & blues que en aquesta nova edició es realitzarà dissabte 17 d'agost amb concerts al migdia i a la nit. 

La BLACKCELONA ROVIRA EXPERIENCE ja s'ha convertit en tot un clàssic i un referent musical gracienc, un mini festival de sons afroamericans que durant tot aquests anys ha vist en directe a grans formacions com Los Fulanos, The Slingshots, Wax & Boogie, Fundación Tony Manero, Santo Machango, Flamingo Tours o la cantant britànica Shirley Davis & The Silverbacks, entre d'altres. 

En aquesta nova edició, des de Blackcelona i amb el suport de l'Associació de Veiïns de la Plaça Rovira, apostem per bandes locals de nova generació i amb una qualitat musical extraordinària que us presentem a continuació. 

13:00 hores > THE CRABTONES 
"Beatles & Stones en clau de Funk" 
Aquest any estrenem format i al migdia us convidem a un vermut negre amb The Crabtones. El quartet barceloní ens oferirà una nova lectura dels clàssics universals de The Beatles i The Rolling Stones, però en clau de soul i funk. Un experiment musical que funciona a la perfecció sobretot gràcies al groove que transmet la banda i sobretot al feeling de la seva cantant Eva Manzano.

23:00 hores > MAMPÖN 
Mampön reinterpreten els ritmes de l'afrobeat des d'una perspectiva psicodèlica i clarament connectada amb el funk més contemporani. La seva sonoritat està influenciada sobretot per les cançons del genial Fela Kuti, la seva màxima inspiració musical, però també per grups més actuals com poden ser els nordamericans The Budos Band. La multiformació barcelonina presentarà el seu nou treball, Kryptonita.

01:30 hores > THE SICK BOYS
Apassionats del rock'n'roll, el rhythm & blues i el swing, The Sick Boys han portat la seva proposta festiva per multituts d'escenari de Catalunya i l'estat espanyol. Van debutar discogràficament amb l'àlbum titulat Swingin' and Twistin', i actualment estan presentant la seva segona referència Don't stop the Rock'n'Roll, tota una declaració de principis. The Sick Boys tenen un directe explosiu que farà tremolar i ballar la Plaça Rovira i Trias. Sense cap mena de dubte serà un dels grans concerts de les Festes de Gràcia . 

Video Web: