Blackcelona All Stars "Tribute to James Brown" > Jamboree Jazz Club

dissabte 17 agost 2013 - 23:00

Aquest agost Blackcelona celebra el seu primer aniversari amb dues festes a la que esteu convidats/des. Ja fa 365 dies que vam començar un projecte amb el que ningú excepte uns quants bojos com nosaltres hi va creure, però un any després de posar la primera pedra amb el disc recopilatori Blackcelona "A collection of soul&funk music from the city of Barcelona", editat per Discmedi,i de constituir-nos com a "Plataforma de Promoció i Acció Musical dels Grups de Música Negra de BCN", el temps ens ha donat la raó. I aqui seguim, com el primer dia, amb més ganes que mai i intentant revitalitzar i promocionar l'escena de la música negra a Barcelona, molt rica en contingut i amb un qualitat excepcional, i guanyant cada dia més adeptes i encomanant la nostra passió pel soul i el funk fet a Barcelona.
Han estat molts els concerts que hem organitzat des del mes de setembre del 2012, i els que ens queden per fer, però com a homenatge al nostre i el vostre entusiasme que mereix un gran  reconeixement, us hem preparat dues festes amb el segell Blackcelona que serán una autèntica bomba!!!


DISSABTE 17 D'AGOST
BLACKCELONA ALL STARS "TRIBUTE TO JAMES BROWN"
JAMBOREE JAZZ CLUB 21:00h. MAS I MAS FESTIVAL
I un dia després de la festa Blackcelona a les Festes de Gràcia, la Blackcelona All Stars, superbanda formada pels millors músics i cantants de l'escena de la música negra de Barcelona agrupats al voltant de Blackcelona,ret homenatge en motiu del 80è aniversari del seu naixement a la figura i la música del genial James Brown, el padrí del funk, que ens va deixar l'any 2006.
Personatge molt important en el món de la música afroamericana, James Brown encara és una font d'inspiració en molts músics i grups de soul i funk, tant a nivell nacional com internacional, i sempre es va fer acompanyar dels millors músics, com Bobby Byrd o Maceo Parker, i de cantants femenines com Marva Whitney i Vicky Anderson. Geni i figura fins la sepultura, el gran James Brown tindrà el seu merescut homenatge al Mas i Mas Festival, on la Blackcelona All Stars donarà vida a un repertori format entre d'altres per: Hot Pants, Sex Machine, Get on the good foot, Soul Power, Make it funky, Cold sweat, Try me, Please please please, Say it loud, entre d’altres. Unes cançons que formen part de la nostra vida musical, per les que no ha passat el temps i que continúen tan vigents com el primer dia.
Blackcelona All Stars són The Slingshots com a backing band, formada per:  Aldo Munari (bateria), Paquito “Mystic Man (baix), George “Hurricane” (guitarra), Aleix “Synteman” (teclats), Sergi Franch (saxo), Marc Mena (trompeta) i Roger “Fullosoul” (veu), amb la col•laboració entre d'altres artistes de: Johnatan Valero (veu, The Black Beltones), Àlex Noguerol (veu, Tirantlofunk), Laia Salvador (veu, JizzyFree), Marina Torres (veu, Marina BB Face & The Beatroots), Lalo López (guitarra, The Excitements, Cardova, Fundación Tony Manero), Dani Txarnego (veu i harmònica, Electric Gozarela) i molts més per confirmar...
Més informació i venda d'entrades anticipades per aquest concert a: www.masimas.com/jamboree/concerts-jazz/barcelona/blackcelona-all-stars

MEMÒRIA BLACKCELONA
UN ANY PROMOCIONANT LA MÚSICA NEGRA DE BARCELONA
Blackcelona com a plataforma, promotora i productora de concerts a realitzat les següents accions musicals des de la seva creació al setembre de 2012

2012
SETEMBRE
               Producció del disc Blackcelona “A collections of soul&funk music from the city of Barcelona”, editat i distribuït per Discmedi.
      Concert de presentació del disc Blakcelona al FNAC de Diagonal Mar amb els grups Betty Belle, Tirantlofunk, Elêctric Gozarela i Hipnotik Orchestra.
OCTUBRE
Blackcelona es presenta al 5è "Say it Loud", cicle de música negra organitzat per La Farinera del Clot.
NOVEMBRE/DESEMBRE
             Organització i producció de la 1a Mostra de Música Negra de BCN al Marula Cafè de Barcelona amb els grups Betty Belle, Elêctric Gozarela, Tirantlofunk, The Black Beltones, JizzyFree i The Slingshots.
    S’inicia la gravació de la 1a part del webdocumental “Groove BCN”, un documental sobre la música negra de Barcelona.

2013
GENER
    Organització i producció de la 2a part de la 1a Mostra de Música Negra de BCN al Jamboree Jazz Club de Barcelona amb els grups Vermouth Time, Los Fulanos i The Excitements.
    Blackcelona es fusiona amb webdocc, plataforma de difusió dels nous formats digitals audiovisuals, impulsor del webdocumental “Groove BCN”.
    S’inaugura la pàgina web: <www.blackcelona.cat>, creada per la plataforma Webdocc.
FEBRER
    Blackcelona inaugura el Black Music Festival de Girona amb el concert de presentació a l’Antiga Fàbrica DAMM amb els grups Cardova, Vermouth Time i JizzyFree.
MARÇ
    Blackcelona participa amb els grups Hipnotik Orchestra, The Slingshots, The Black Beltones i Elêctric Gozarela en la programació del Black Music Festival amb diferents concerts a les sales Tourmix de Girona i La Mirona de Salt.
   S’acaba la primera part del webdocumental “Groove BCN”. Es fan projeccions presentant el documental en diferents locals de Barcelona com el Sèrie B, El Col•leccionista o l’Espai Jove Boca Nord.
   El 28 de març amb el concert del cantant de neosoul Vier Nágueva comença la Blackcelona Explosion 2a Mostra de Música Negra de BCN, organitzada per Blackcelona i que durará fins el 21 de juny, oferint durant 3 mesos i en diferents locals de Barcelona una mostra dels nous grups de soul i funk barceloní.
ABRIL
   Dins de la 2a Mostra de Música Negra de BCN actúen el dia 17 a la sala 2 de l’Apolo els grups d’Afrobeat Moya Kalongo i Mampön, i el dijous 25 la banda Casimiro Funk a l’Alfa en Viu!
   Començem la gravació de la 2ª part del webdocumental “Groove BCN”
MAIG
  Producció i organització dels concerts de Cardova a la sala 2 de l’Apolo, i de First Take a l’Alfa en Viu! del barri de Gràcia.
JUNY
 Acaba la 2a Mostra de Música Negra de BCN, organitzada per Blackcelona amb els concerts de The Flytones a la sala 2 de l’Apolo i la presentació del nou projecte de la cantant de soul Ster Wax &amp; The New Fuss a l’Alfa en Viu! de Gràcia. 
 Com a fi de festa s’organitza una Nit Blackcelona, macroconcert gratuït en col•laboració amb l’Espai Jove de Les Basses a les Festes del Turó de la Peira amb els grups JizzyFree, la banda de Saragossa The Faith Keepers i The Slingshots.
JULIOL
 Blackcelona está present en els actes culturals i musicals del Campionat del Món de Natació de Barcelona amb dos concerts al Village BCN de Montjuic amb els grups The Black Beltones i Los Fulanos.
AGOST
Blackcelona produeix i coordina l’espectacle Blackcelona All Stars, “Tribute to James Brown” que es presenta al Mas i Mas Festival de Barcelona, una banda formada per diferents components de bandes de la plataforma Blackcelona. Aquest espectacle es presenta el 17 d’agost a la sala Jamboree Jazz Club de Barcelona.
Celebrem el nostre 1r aniversari amb una Nit Blackcelona a  les Festes de Gràcia i les actuacions dels grups Cardova i Elêctric Gozarela. Una festa-concert d’aniversari al barri on va néixer Blackcelona.Fitxer