BLACKCELONA ALL STARS

Blackcelona All Stars és una producció de la plataforma musical Blackcelona.
Una superbanda formada pels millors músics i cantants de l'escena de la música negra de Barcelona agrupats al voltant de Blackcelona, que ret homenatge en motiu del 80è aniversari del seu naixement a la figura i la música del genial James Brown, el padrí del funk, que ens va deixar l'any 2006.
Personatge clau en el món de la música afroamericana, James Brown encara és una font d'inspiració en molts músics i grups de soul i funk, tant a nivell nacional com internacional, i sempre es va fer acompanyar dels millors músics, com Bobby Byrd o Maceo Parker, i de cantants femenines com Marva Whitney i Vicky Anderson.
Geni i figura fins la sepultura, el gran James Brown té el seu merescut homentage amb la Blackcelona All Stars que dona vida a un repertori format entre d'altres per cançons com “Hot Pants”, “Sex Machine”, “Get on the good foot”, “Soul Power”, “Make it funky”, “Cold sweat”, “Try me”, “Please please please” i “Say it loud”, entre d’altres. Unes cançons que formen part de la nostra vida musical, per les que no ha passat el temps i que continúen tan vigents com el primer dia.

Blackcelona All Stars són The Slingshots com a “Backing Band”, formada per:
Eduardo Neto (bateria)
Paquito “Mystic Man (baix)
George “Hurricane” (guitarra)
Aleix “Synteman” (teclats)
Sergi Franch (saxo)
Marc Mena (trompeta)
Roger “Fullosoul” (veu)

i la col•laboració entre d’altres artistes de:
Àlex Noguerol (veu, Tirantlofunk)
Sergio Martos (veu, Schizophrenic Spacers)
Laia Salvador (veu, JizzyFree)
Marina Torres (veu, Marina BB Face & The Beatroots)
Dani Txarnego (veu, Electric Gozarela)
Johnatan Valero (veu, The Black Beltones)

The Slingshots - James Brown Tribute @ Blackcelona all starts Jamboree